OKRUGLISTOLU prostorijama gradske četvrti Malešnica, 18.veljače, u organizaciji Zapad-stana, održan je okrugli stol na aktualnu temu ugradnje razdjelnika topline sukladno odredbama  Zakona o tržištu toplinske energije. Prije deset mjeseci, na istom mjestu, održana je Tribina za predstavnike suvlasnika kad smo kroz predavanja, koja možete pogledati OVDJEzapočeli  sa upoznavanjem predstavnika zgrada sa obavezama koje su pred suvlasnicima u pogledu uvođenja mjerenja potrošnje toplinske energije sukladno članku 28.    EU Direktive 27/12.

okruglistol2
Na okrugli stol pozvani su predstavnici najvećih zgrada kojima upravljamo, kako onih gdje  su već ugrađeni razdjelnici, termostatski i balansni ventili te pumpe sa reguliranim pogonom, tako i onih zgrada čiji suvlasnici  su u fazi pripreme dokumentacije i izbora izvoditelja radova te prikupljanja dokumentacije za natječaj FZOEU te predstavnici HEP Toplinarstva, najvećeg Kupca toplinske energije u gradu Zagrebu ali i Republici Hrvatskoj, kako bi smo im pružili mogućnost da u direktnom kontaktu sa predstavnicima zgrada odgovore  na pitanja koja se pojavljuju u svakodnevnoj komunikaciji na relaciji Suvlasnici-Upravitelj zgrade-HEP Toplinarstvo.

okruglistol3

PREDSTAVNICI HEP-Toplinarstva  :
mr. Tomislav Kanić, dipl.ing.- Direktor Pogona toplinske mreže
Sivija Barić, dipl. novinar – Samostalni referent za odnose s javnošću
Mario Marijanović, dipl. ing. el. – Direktor Pogona posebne toplane
Pavo Jakešević, dipl. oec. – Samostalni ekonomist
Zdravko Zajec, dipl. oec.- Pomoćnik direktora HEP-Toplinarstva
Jurica Brnas, dipl. ing. str. Pomoćnik direktora HEP-Toplinarstva
mr.sc. Robert Krklec, dipl.ing. direktorHEP-Toplinarstva

Kao organizator Okruglog stola zahvaljujemo svima na sudjelovanju u konstruktivnoj i kvalitetnoj raspravi tijekom koje su se sudionici dotakli većine tema koje zasigurno zanimaju svakog suvlasnika čija zgrada se opskrbljuje toplinskom energijom putem centralnog sustava HEP-Toplinarstva.

Share →

2 Odgovori na Održan okrugli stol predstavnika suvlasnika i rukovodstva HEP Toplinarstva

  1. Poštovani, stranica vam je za svaku pohvalu.mi u Velikoj Gorici također smo osnovali udrugu predstavnika suvlasnika te imamo web stranicu. Edukacije za predstavnike nikad dosta s obzirom da sve više obaveza i odgovornosti uvaljuju predstavniku, od zakona,financije
    do stručmih građevinskih rješenja lp slavko

  2. Darko napisao:

    Svaka pohvala za organizaciju ovakvog skupa. Uz češće ovakve kontakte sa dobavljačima usluga riješit će se puno nedoumica i problema.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *