umedijima
 Na ovoj stranici možete pronaći članke objavljene u tiskanim medijima , snimke radioemisija te video zapise televizijskih emisija u kojima se spominje naše društvo ili djelatnik društva Zapad-stan sudjeluje u emisiji.
Zbog mnoštva audio vizualnih elemenata ugrađenih u ovu stranicu ona se duže učitava pa se zbog toga ispričavamo i molimo za strpljenje.

Gosti u emisiji:

  • Mr. Dario Krnjaković dipl.ing.arh. Grad Zagreb
  • Doris Kažimir Fresl, savjetnica gradonačelnika
  • Zlatko Vlašić ing.građ. Zapad-stan d.o.o. Zagreb,

 

  • Brankica Dejanović , Inkasator d.o.o. Karlovac,  član Udruge upravitelj
  • Zlatko Vlašić , Zapad-stam d.o.o. Zagreb, član Vijeća strukovne udruge upravljanja nekretninama pri HGK
 .

Zoom Zagreb ( Z1 ) 29.02.2016.

Zoom Zagreb ( Z1 ) 29.02.2016.
RTL Danas 26.02.2016.
Zoom Zagreb ( Z1 ) 18.02.2016.
ZOOM Zagreb na na Z1 televiziji
17.11.2015.

ZOOM Zagreb na na Z1 televiziji
13.10.2015.

Glas potrošača HRT1 Radio

zlatkonahrvatskomradiu2
6.5.2015.

Potrošački kod  HRT1
4.10.2014.

ZOOM Zagreb na na Z1 televiziji
3.10.2014.

ZOOM Zagreb na na Z1 televiziji
27.6.2014.

Večernji list
Svim građanima koji se griju na toplane ili imaju vlastite kotlovnice, a ne ugrade u zakonskom roku razdjelnike na radijatore prijeti kazna od 10 do 50 tisuća kuna. Rok za ugradnju razdjelnika u zgradama koje imaju više od 70 stanova je 31. prosinca 2015., a u zgradama s dva do 69 stanova 31. prosinca 2016. No iako se čine daleko, rokovi građanima pušu za vrat jer je ugradnja sustava, upozorava Zlatko Vlašić iz Zapad-stana, tvrtke za upravljanje zgradama, vremenski zadana.

POTROŠAČKIKOD
.

Najveći upravitelji u gradu Zagrebu
Najveći upravitelji u gradu Zagrebu

Stanari zgrade Miroslava Milića 4 u Španskom podići će tužbu protiv investitora svoje zgrade, tvrtke Coning, u vlasništvu supruge prvog potpredsjednika Vlade Radimira Čačića, zbog loše izvedenih radova i zato što nije izvršena dogovorena sanacija. Riječ je o sanaciji vrijednoj više od 250 tisuća kuna koju je Coning priznao i obećao izvršiti, a do danas to nije učinio.


vecernji3

Dvostruko veće račune za potrošnju vode u lipnju dobili su stanari zgrade u Ulici Matije Divkovića br. 25 u naselju Špansko te se boje da će ih dobiti i za srpanj, a sve zbog – uvjereni su – pogreške vodoopskrbne službe. Predstavnik stanara Ivan Nekić tvrdi da su djelatnici Vodoopskrbe još početkom srpnja primijetili da cijev propušta vodu, ali nisu naložili popravljanje kvara.

Više o tome ….


Privredni vjesnik

 


 

limun…A nedorečenost važećeg zakona, potvrdio nam je Zlatko Vlašić, suosnivač tvrtke Zapad-stan, najveći je problem u poslovanju upravitelja stambenih zgrada. “Praktički imamo samo jedan osnovni zakon, a to je Zakon o vlasništvu i drugim stvarnim pravima, kojim su regulirana prava i obveze suvlasnika zgrada, kao i upravitelja prema njima. Drugi pravni akt je Uredba o održavanju zgrada, kojom je propisano koji su to zajednički dijelovi zgrade.

Više o tome ….


Oglas-hr

S obzirom na velike prihode i broj zaposlenih, iznenađuje što je djelatnost upravljanja nekretninama zapravo vrlo slabo regulirana. Nejasno definiran iznos minimalne pričuve jedan je od izvora nejasnoća, pa i nezadovoljstva upravitelja nekretninama