Bratislava – město zrekonštruované fasády

U organizaciji trgovačkih društava MUREXIN Hrvatska i MUREXIN Slovačka koji su dio koncerna Schmid Industrie holding bili smo pozvani  na stručno putovanje te druženje i razmjenu iskustva sa Bytový podnik Petržalka – upraviteljem zgrada u Bratislavi, Republika Slovačka .Tom prilikom,  13. i 14. studenog,  snimljen je ovaj video.

Sa ciljem dodatne edukacije i to na dobrom primjeru kako energetska obnova stambenih zgrada kao najvećih potrošača energije može biti učinkovita, posjetili smo u društvu sa kolegama iz nekoliko hrvatskih upraviteljskih tvrtki Bratislavsko naselje PETRŽALKA koje je  najgušće naseljeno naselje ne samo u Slovačkoj nego i u centralnoj Evropi. Prema podacima o broju stanovnika iz 2011. godine gradsko naselje je imalo 105.763 stanovnika

PREZENTACIJA

Uskoro na ovom mjestu moći ćete pogledati prezentaciju docentice sa Bratislavskog građevinskog fakulteta

OSNOVNI PODACI

Miljenko šalji podatke 🙂

POPIS PREDAVAČA

Miljenko šalji podatke 🙂

USPOREDBA PRIHODA I TROŠKOVA SUVLASNIKA

Miljenko šalji podatke 🙂

 

 

Share →

2 Odgovori na Bratislava – grad obnovljenih pročelja

 1. Vlašić Zlatko napisao:

  Poštovani Dorijane i Miljenko hvala na pozivu na zanimljivo putovanje , bilo je prekrasno, ponovilo se !? 🙂 Zahvalite i domaćinima u Bratislavi u moje ime na zanimljivim predavanjima uz pitanje što misle, kto je najlepší správcom bytov v Záhrebe ?? 🙂

  Smatram da je moja misija ispunjena, ako ćete pogledati video sa istim zadovoljstvom kao što sam ga ja snimao, animirao, preslušavao i birao prekrasnu slovačku muziku, montirao i režirao !

  Posebno mi je bilo drago razmijeniti uspomene i sjećanja iz samog početka osamdesetih godina prošlog stoljeća ( 1980 i 1981 ) , kada sam zajedno sa našim vodičem Mladenom Herucom kao student preko ljeta radio kao turistički vodič za Atlas Dubrovnik turističku agenciju.

  Zlatko

 2. Alma napisao:

  Poštovani Zlatko,

  ovo je fantastično! Deset godina sam radila kao asistent režije na HRT-u i mogu reći da sam oduševljena vašim video uradkom i Vašom inovativnošću. Snimka, montaže, režija…sve je izvrsno! Drago mi je što sam upoznala tako svestranu, duhovitu i sposobnu osobu i nadam se da ćemo se još vidjeti i surađivati, od Vas možemo toliko toga naučiti.
  Hvala na ovom divnom podsjetniku na prekrasno dvodnevno druženje!

  S izuzetnim štovanjem,

  Alma

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *